Noticias

#FitxaFalla21: Una renovación y un fichaje en la Falla del Port de Cullera

Comparte el link:

La Falla del Port de Cullera ha anunciado a sus artistas para las Fallas 2021. En primer lugar ha anunciado la renovación de Ivan y Oscar Piris para la realización de la falla infantil, asimismo, dan la bienvenida a Adrian Forner que realizará la falla grande. Enhorabona i a per les Falles 2021.

 

La Falla del Port de Cullera anuncia els seus artistes per a les Falles 2021.

 

Ens complau anunciar en aquest temps de crisi i incertesa per la pandèmia, als artistes que realitzaran les nostres falles del 2021.

En el cas de la falla infantil seguim mantenint la nostra confiança amb els artistes de Beniopa Ivan i Òscar Piris, amb ganes de veure plasmat el treball realitzat per a aquest exercici tan estrany, però que renovem amb ells per a les pròximes falles.

Per a la falla gran tenim el plaer de fitxar a un jove artista que de segur ens sorprendrà a tots. Es tracta d’Adrià Forner, natural de Silla i que debuta en Cullera amb la nostra comissió. Aplega amb moltes ganes de fer-ho bé i esperem que així siga. Benvingut Adrià.

Esperem que tot açò passe i puga’m gaudir del món de les falles com ha de ser, desitgem la major de les sorts als nostres artistes i que aconseguim el millor resultat en la tan sempre competitiva secció primera.

Com bé deia el lema de la falla de l’Ajuntament de València Açò també passarà. Falla del Port

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com