Noticias

#FitxaFalla21: La Falla Na Jordana renueva a Mario Gual, Carlos Corredera y Miguel Hache

Comparte el link:

La Falla Na Jordana, a través de un comunicado, ha anunciado que para las Fallas 2021 volverá a contar con Mario Gual en la falla grande y con Miguel Hache en la falla infantil. Además destacan el trabajo de Carlos Corredera en el diseño de la falla grande de 2020: Miracle. Enhorabona i a per les #Falles2021. 

NA JORDANA MANTÉ EL SEU PLANTER D’ARTISTES PER A LES FALLES DE 2021.

Amb el desencís que allò que ja havia cobrat forma d’un veritable miracle es fera malbé a manca d’un pla estratègic de prevenció d’esta pandèmia, NA JORDANA ja ha posat el seu punt de mira en les Falles de 2021. Esperem impacients la fi de la quarantena i no ens manca la il·lusió per tornar a retrobar-nos, per compartir projectes i aspiracions, per fer falla colze a colze amb tots i totes els nostres i com que sense falles no té sentit esta festa, orgullosos dels projectes que haurien d’haver cobrat forma el 2020, tornem a confiar als seus màxims responsables la realització dels cadafals sobre els quals esta comissió desplegarà accions i intervencions per tal de fer-los costat amb eixa dosi d’enginy i capacitat d’inventiva a què us tenim acostumats. Si esta pandèmia ens ha furtat el present no estem disposats a que també ens furte el demà. A un mes del dia en què es va fer la suspensió oficial de les Falles -perquè el seu ajornament a hores d’ara continua sent molt qüestionable- i sent diumenge de Pasqua de Resurrecció, Na Jordana torna a ressorgir per fer front a un nou exercici i fa públic que Mario Gual del Olmo serà el responsable de l’execució de la nostra falla gran el 2021 i que Miguel Hache gestarà el projecte dels més menuts i menudes. Aprofitem alhora l’avinentesa per fer palés el reconeixement al treball creatiu de Carlos Corredera i esperem tingueu l’oportunitat de vore’l plasmat al carrer abans de passar pàgina a este exercici, perquè la seua capacitat i el gust i elegància per a copsar amb un grafisme personal i innovador la ironia o la crítica més corrosiva, el fa un dels més grans de l’ofici de fer falles. Des de l’admiració i el reconeixement al seu quefer, artista i comissió esperem retrobar-nos-hi en un futur no massa llunyà.
Esperem la nostra decisió siga per totes i tots una notícia de vida, festa i esperança en temps de #Coronavirus. Falla Na Jordana
#falles20 #falles21
#najordana

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com