Noticias

#FitxaFalla21: La Falla El Vidre renueva a sus artistas

Comparte el link:

La Falla El Vidre de Carlet ha anunciat la renovació dels seus artistes Rafa Cheli a la falla gran i Jose Luis Platero a la falla infantil. Enhorabona i a per les Falles 21.

Encara que ja ho vam fer efectiu, als pocs dies de passar la desgràcia del COVID-19, volem fer públic, la renovació per al pròxim exercici 2020/2021 amb els artistes que també van ser per a les falles de 2019/2020.

Per desgràcia, no vam poder veure plantades les seues obres d’art en els nostres carrers, però la Junta directiva, té plena confiança en ambdós artistes fallers i en els seus treballs, com a bons professionals que són.

 

Per eixe motiu, vos fem extensible la gran notícia, de que comptarem amb Jose Luis Platero per onzé any per al monument infantil i amb Rafa Cheli per segon any en el monument major.

 

El Vidre 💙 si que vol falla i aprecia la labor dels seus artistes fallers. Falla El Vidre

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com