Click
Comparte el link:

El Gremi d’Artistes Fallers de València ha presentat la que serà la seua nova web. Baix el domini de artistasfallerosgremio.com el gremi ha presentat una web renovada, més moderna i intuïtiva on tenim tota la informació a l’abast de la mà.

D’entrada ens ofereix una informació molt completa sobre els artistes fallers, un poc d’història del gremi, els serveis que ofereix i notícies relacionades amb el gremi i els seus artistes.

Passejant per les seccions ens trobem amb una molt important que són els agremiats. Entrant a la secció veiem una àmplia base de dades d’artistes fallers, en actiu i jubilats, en la qual al costat del seu nom apareix els serveis en els quals són especialistes: falles, fogueres, tematitzacions, escenografies, carrosses, decoració, interiorisme, etc. A més si entrem en la fitxa de cada artista podem veure el seu treball i la manera de contactar amb ells.

Altres seccions també importants són les dedicades a: la història del gremi, al Museu de l’Artista Faller o la dedicada a la nau Els Tallers.

I per suposat, noticies del Gremi i una pagina de contacte molt més accessible per a qui vulga posar-se en contacte amb el Gremi.

Per ara hi ha molta informació que afegir i moltes seccions que omplir. Estem segurs que de cara al públic que vol contactar amb els artistes fallers o conèixer la historia del Gremi és una pagina molt més completa i fàcil de navegar per ella.