Click
Comparte el link:

Fotos: Locos por las Fallas / Fotofilmax

El 29 de febrer Mª Estela Arlandis Ferrando i Marina García Arribas, Falleres Majors de València, així com les falleres majors de l’Agrupació de Russafa, van visitar el Centro Comercial El Saler (CCS) per iniciar les activitats falleres al lloc.

Així, El Saler ha tornat un concurs obert a totes les comissions falleres en el que es premiarà el sentiment faller amb un premi de 1000 €. Es podrà participar a través del compte d’Instagram @ccsaler, on els usuaris fallers hauran de comentar la publicació del concurs amb el nom de la seua falla. La comissió amb més comentaris s’emportara el Premi.

Des del 23 de febrer el CCS exhibeix una exposició de ninots guardonats amb els Premis Raga.

N1

Image 1 De 7

Per altra banda, en col·laboració amb l’Agrupació de Falles de Russafa, el centre comercial exhibeix una col·lecció de ninots infantils d’enguany de les 22 comissions, podent votar els clients i que el guanyador rebrà el premi especial “Ingenio y gracia”. Els ninots amb més vots rebran 350, 200 i 100 €, respectivament. La comissió del mes “graciós” en rebrà 350 €.

R1

Image 1 De 21

També una exposició d’indumentària valenciana en la qual hi ha teles, vestits, accessoris i joies d’artesans destacats.

1

Image 1 De 31

Cal destacar que, per facilitar la visita a l’Exposició del Ninot, el CCS ofereix estacionament gratuït als que presenten la seua entrada, del mateix dia, en Caixa central o en Atenció al client.