Click
Comparte el link:

El Gremi d’Artistes Fallers i la coneguda marca de cerveses Cervezas Ambarhan anunciat un acord de col·laboració per al 2024 per a dur a terme una campanya de reconeixement i visibilitat dels artistes fallers.

Aquesta iniciativa cerca realitzar un homenatge a l’ofici per excel·lència de les Falles de València, que des dels seus xicotets tallers demostra cada any com, independentment de la grandària, amb passió, tècnica i compromís és possible fer realitat un dels esdeveniments festius i culturals més grans i rellevants del món, les Falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Aixì, Cervezas Ambar i el Gremi d’Artistes Fallers posaran en valor a través de diferents accions la importància d’aquest col·lectiu professional, únic en el món, visibilitzant la creativitat, el treball i l’esforç que hi ha darrere dels milers de ninots i centenars de falles.

En declaracions de Enrique Torguet, Director de Relacions Institucionals, Comunicació y ESG de Grup Agora: “Amb aquesta campanya i les diferents iniciatives que la integren pretenem mostrar al món el monumental treball que duu a terme aquest xicotet grup d’artistes i artesans; i demostrar que una gran grandària no és imprescindible per a aconseguir un gran resultat, i que des del xicotet és possible aconseguir grans coses”.

També el Mestre Major del gremi Paco Pellicer s’ha pronunciat al respecte: “L’associació amb Ambar és una gran notícia per al nostre Gremi. Per primera vegada una marca patrocina les falles des del seu cor, les pròpies Falles, representades pels artistes que les creen i les realitzen.

Com a xicotets cervesers, en Ambar entenen el valor de la passió, la preparació i el treball ben fet per centenars de xicotets professionals. També la seua importància social, cultural i econòmica, com a eix fonamental de la Festa.

Serà un homenatge a tot el Gremi, a través de figures que representen a alguns dels professionals més destacats d’aquest. Amb tota la campanya es pretén visibilitzar la professió d’artista faller, valorant el treball dels artistes fallers i el laboriós treball que es desenvolupa en els seus tallers.

El nostre agraïment a Ambar per apostar pels artistes fallers, que és el mateix que apostar per les Falles, element fonamental de la Festa”.

Esperem que aquesta associació siga un bufe de vida per als artistes fallers