Click
Comparte el link:

La Junta Local Fallera d’Alzira ha presentat els actes que es desenvoluparan abans de la celebració de les Falles 2021:

  • 17 d’agost: Inauguració de l’Exposició del Ninot a les 20h al MUMA. Oberta al public del 18 d’agost al 2 de setembre on participaran les 9 comissions que planten falla.
  • 26 d’agost: Presentació del Llibret Oficial de les Falles 21 de Junta Local Fallera Alzira, a les 20.30h, a l’Auditori de la Casa de la Cultura
  • 27 d’agost: Lliuramente de Recompenses en Sala La Cotonera a les 19h., per part de la Fallera Major Alba Carrió. En aquest acte seran atorgades les recompenses de major grau, Flama d’Or, Murta i Brillants, Flama de Platí a més de les recompenses a títol pòstum a les falleres i fallers que han faltat. A més s’atorgarà l’insignia d’Or Honorífica de la Junta Local Fallera que enguany ha recaigut en Ruben Pastor Bautista.
  • 28 d’agost: Exaltació de les FFMM d’Alzira 2021: Alba Carrió i Claudia Dolz; a la Sala Cotonera, a les 19h. Acompanyades per les 9 comissions que planten falla al setembre.

NOTA:
– Es mantenen els actes previstos per als dies 1 al 5 de setembre

– La Junta Local Fallera d’Alzira es reserva el dret de modificar o cancel.lar qualsevol dels esdeveniments en cas de que la situació sanitària ho requerira.

– Per als actes dels dies 17, 26, 27 i 28 d’agost, així com per als dies de falles, incloses les mascletades, s’haurà de confirmar l’assistència mitjançant un whatsapp en el nom, cognom i mitjà de comunicació al número 647 46 20 48 abans del dia 13 d’agost.