Click
Comparte el link:

Els Premis Pepe Chiral ja coneixen als seus guanyadors d’aquest any: Ramon Quevedo Alabau i l’Autoritat Portuaria de València.

Ramon Quevedo Alabau es membre de la Falla Plaça de la Creu – Els Àngels i el seu guardon respon a la seua vinculació i dedicació en el mon de les falles com a delegat del sector Canyamelar – Grau – Natzaret i el seu inestimable servei en Junta Central Fallera. També ha estat president de la seva comissió, Plaça de la Creu – Els Àngels, a més de directiu de l’Agrupació de Falles del Marítim i col·laborador d’altres festes populars del barri.

Autoritat Portuària València – Premi Chiralt 2024 / Foto: Agrupació Falles Marítim
Ramon Quevedo – Premi Chiralt 2024 / Foto: Agrupació Falles Marítim

També s’ha guardonat a l’Autoritat Portuària de València per la seua tasca en relació amb el mon de les falles i més concretament amb l’Agrupació del Marítim ja que no sols ha estat patrocinador en diverses ocasions, sinó que la seva casa ha estat oberta per als múltiples actes culturals des de la fundació de l’Agrupació fa 50 anys. Per això s’ha volgut premiar tant a l’entitat com a la seva presidenta Mar Chao.

El dia 9 de febrer, a la sala Canal, se celebrarà la Gala de premis Pepe Chiral per a lliurar-los el guardó al costat de totes les comissions de l’Agrupació de Falles del Marítim i convidats.