Click
Comparte el link:

Un any més, Amstel encén les Falles amb una nova jornada de música en directe el pròxim 8 de març als Jardins de Vivers. Per a l’ocasió ha posat a disposició 6.000 entrades per al Conciertazo que es pot adquirir en bars, restaurants i supermercats valencians. En l’esdeveniment participaran cinc artistes nacionals i locals com Lleó Benavente, El y Ella , De Pedro, Innmir i Cebrián.

COM ACONSEGUIR LES ENTRADES PER AL ‘CONCIERTAZO DE FALLES’ DE AMSTEL

Per a aquesta nova edició, Amstel ha creat una ampolla edició limitada inspirada en la tradició fallera amb una etiqueta que compta amb una il·lustració amb foc en el logo de la marca, representant la ‘cremà’, i una fallera, fent honor als màxims representants d’aquestes festes. Per a aconseguir les entrades, les persones hauran d’acumular 8 pincodes, que estan en el collet desplegable, que el consumidor podrà introduir en la web www.planazosams.com i obtenir una entrada.

A més, els valencians també podran aconseguir una entrada gratuïta en els supermercats de la ciutat amb una compra per valor de 20 euros en productes de la gamma Amstel, que poden fer-se en una única compra o en vàries. El tiquet de la compra o de les compres que arribi als 20 euros en productes de la marca haurà de pujar-se a la web www.planazosams.com i el consumidor obtindrà una entrada gratuïta.

L’únic requisit per a participar en aquesta promoció és ser major d’edat. La campanya estarà activa fins al dia 8 de març a les 10 del matí o fins a esgotar les entrades.

ARTISTES NACIONALS I LOCALS ALS JARDINS DE VIVERS

Lleó Benavente, la primera banda de indie espanyol que està format pel cantant i teclista Abraham Boba, el baixista Eduardo Baos, el guitarrista Luis Rodríguez i el bateria César Verdú, encapçalarà el cartell del 8 de març. El duo de djs, El y Ella ompliran l’espai amb música electrònica, pop i rock, juntament amb un xou que carregarà d’energia l’ambient. De Pedro, el projecte musical de Jairo Zavala, estarà també present en el ‘Conciertazo de Falles’ de Amstel i presentarà cançons del seu últim disc ‘Lloc Perfecte’.

En l’àmbit local, la dj, productora i cantant valenciana, Innmir, també serà l’encarregada de delectar als assistents amb música festiva. Finalment, serà un altre valencià el que posarà la guinda del pastís al ‘Conciertazo de Falles’ de Amstel: es tracta de Cebrián, un altre dj de referència en el panorama musical valencià que barreja sessions de indie, rock, house, hiphop, disc i trap.

El ‘Conciertazo de Falles’ de Amstel se celebra en el marc de les accions que la cervesera organitza tots els anys entorn d’aquesta festa tan valenciana. Després de dècades sent present durant tot el mes de març a València, Amstel, que pertany al grup HEINEKEN España, ha volgut, un any més, acostar la música a tots els valencians. A més, l’única cervesera que elabora els seus productes en la Comunitat Valenciana, continuarà enguany amb la reivindicació d’una altra tradició tan valenciana com és l’esmorzar valencià, que busquen que s’instauri com a dia oficial, el 16 de març, el ‘Dia de l’Esmorzà’.