Noticias Noticias Comisiones

#Fallas24: Lliurament dels XXIII Premis Berni i Català

Comparte el link:

La Falla Marqués de Montortal-Berni i Català va crear en 2001 els premis Berni per reconèixer, de manera senzilla, directa, humil i propera aquelles persones o institucions que, per la seua professió, vocació, afició, etc., mitjançant la seua posició en la societat, ressalten, mantenen o difonen la cultura o les tradicions valencianes.

El dissabte passat 7 d’octubre la Falla Marques de Montortal – Berni i Català va lliurar els Premis Berni i Català que aquest any han arribat a la 23ª edició. I els guardonats d’aquest any han sigut:

Vicente Gregori i Aznar, per a través de la seua professió la dansa representar València i ser font d’inspiració per a xiquets i joves arreu del món.

Falla Pintor Salvador Abril – Peris i Valero – Dr. Sumsi, per amb la seua trobada de bolilleres donar difusió a la fàbrica artesanal d’aquests.

Maria Caridad Pinto i Ferrer, dona pionera en l’ofici d’artista fallera, directiva del Gremi d’Artistes Fallers i directora del Museu de l’Artista Faller durant més de 10 anys.

Eixidors del Trasllat de la Mare de Déu, per l’organització del trasllat de la mare de Déu dels Desemparats des de fa més de quaranta anys.

Laura Mengó i Hernández Fallera Major de València 2023, per la dedicació durant tot aquest any a representar als valencians i fallers.

Fotos: Falla Marques de Montortal – Berni i Català

L’acte va ser presentat per Vicente Alventosa, conegut locutor en Play Radio Vlc i Celia Navarro, component de la Cort d’Honor Infantil en 2014.

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com