Click
Comparte el link:

Ja s’han conegut els premis del Concurs de betlems organitzat per Junta on la Falla Duc de Gaeta – Pobla de Farnals s’ha emportat el primer premi en la modalitat Disseny Lliure B. A més també s’ha emportat el primer premi en la mateixa modalitat, Disseny Lliure, de l’Agrupació de Falles de Camins al Grau.

Aquest any es compleixen trenta anys des de que la comissió començà a participar al Concurs de Betlems i en aquests anys ha acumulat un total de desset primers premis combinant les dues modalitats. El Betlem d’enguany reprodueix el Nadal en la Plaça de la Reina. Al costat de la reproducció del pessebre municipal una espectacular estampa formada pel Miquelet i la Porta dels Ferros de la Catedral remata una escenografia en la qual no falta l’enginy i la gràcia per a representar els temes de l’actualitat festiva de la nostra ciutat.

3-ANUNCIACION-PASTORES-1

Image 1 De 11

La seva espectacular escenografia, les gairebé 200 figures que conté i altres tants complements han estat realitzades de manera artesanal per un grup de fallers que superen la vintena.

El Betlem es pot visitar del 13 de Desembre al 5 de Gener (tots dos inclusivament) en el Casal del DUC
(Carrer Pobla de Farnals, 58 baix) en els següents horaris:

De Dilluns a Diumenge (Festius inclosos): de 18.00 h a 21.00 hores
Tancat els dies 24, 25, 31 de Desembre i 1 de Gener