Click
Comparte el link:

El 23 de gener, Amstel i l’Ajuntament de València van presentar els Concerts de Falles a L’Albereda, dues jornades d’actuacions musicals que tornen al Passeig de l’Albereda actualitzant el seu format, amb 8 hores d’actuació en viu cada jornada, amb una vintena d’artistes nacionals i valencians.

© Locos por las Fallas 2023. Todos los derechos reservados

L’esdeveniment musical és iniciativa de l’Ajuntament i està patrocinat per Amstel, celebrant-se el divendres 10 i el dissabte 11 de març, Amb Fangoria, Zoo, Miss Caffeína i La Fúmiga entre altres, ocupant des del Pont de l’Exposició fins a la Redona de les 4 estacions, amb un aforament de fins a 15.000 espectadors que podran escoltar la millor música en el millor ambient.

El cartell de les actuacions va ser presentat per Carlos Galiana, regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament, i per Pablo Mazo, director regional de Relacions institucionals de Heineken. Mazo ha dit que “para Amstel ‘Hecha en València’, las Fallas son un momento único desde hace más de 30 años. Y que este año los ‘Concerts de Falles’ vuelvan a celebrarse en L’Albereda, además de una gran noticia, supone un verdadero acontecimiento para todos”, més estant la única cervesera de grans marques del sector que els produïx a la Comunitat Valenciana.

© Locos por las Fallas 2023. Todos los derechos reservados

Fangoria, grup creat per Alaska i Nacho Canut, encapçalarà el cartell del 10 de març, presentant la cantant cançons d’Ex Profeso i el mes clàssic de la seua producció musical. Miss Caffeina, grup indie pop-rock, repassarà el seu últim treball, El año del tigre. La Habitación Roja, grup de L’Eliana, també actuara, així Nancys Rubias, Chimo Bayo, Fat Gordon, La Luisi, Marien Baker i Tania Bayo.

L’11 de març actuarà Zoo, grup de Gandia, amb el seu treball Llepolies, així com La Fúmiga, Anibal Gomez, Carlos Areces DJ Set, Ojete Calor, Nonai Sound, Pupil·les, Prod DJ, Colomet, DJ Lauder, Salva Gómez i Victor Perez.

15.000 invitacions per als concerts es poden obtindre des de l’1 de febrer, per a majors de 18 anys, en locals d’hostaleria i punts de venda d’alimentació, fins a esgotar existències. Als locals d’hostaleria els consumidors rebran un codi pin per cada botella d’Amstel que consumisquen, amb dos dels quals, introduint-los en la web www.amstel.es, es rebrà la invitació. En el cas d’alimentació, per 6 euros comprats de productes Amstel, es podrà pujar a la web el tiquet per canviar-lo per una invitació fins a escotar l’aforament permés.