Noticias Comisiones

#Fallas23: Setmana Cultural dedicada als deu anys amb Luis Espinosa a la Falla Jeronima Gales

Comparte el link:

La Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad viatja en el temps per La Dècada Espinosa del 7 al 12 de febrer.

La XLIV edició de la Setmana Cultural de la comissió repassa els deu anys en què Luis Espinosa planta en la seua demarcació, sempre en Primera A.

El 7 de febrer, a les 20 hores, serà inaugurada la Setmana Cultural i l’exposició dels nou anys en Primera A d’Espinosa al casal (Músic Penella, 11 baix) a base de fotos, maquetes i el fons històric i social. També hi haura un estand amb exemplar de “Ramón Espinosa, Artista Faller”, escrit pel periodista Gustavo Clemente

El 9 de febrer, a les 20 hores, serà presentat l’esbós de la falla infantil, obra de Dani Barea i amb el lema #JueganEllasGanamosTodos, gra d’arena per visibilitzar les esportistes i clubs femenins per inculcar en la societat i en els fallers infantils valor d’igualtat.

El mateix dia, a les 22 hores, serà la xerrada-col·loqui entre Luis Espinosa i nombrosos artistes que competixen enguany en Primera A per parlar sobre el Gremi i la festa fallera.

El 12 de febrer es visitarà el taller de Luis Espinosa.

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com