Click
Comparte el link:

Un any més, i van huit, l’Ajuntament de València obri les portes del balcó per a gaudir de les mascletàs de les Falles 23. Els veïns i veïnes de la ciutat podran viure l’experiència de veure una de les mascletàs oficials des del balcó i al costat de les FFMMV.

Per a això qui vulga veure-ho podrà inscriure’s des del 13 de febrer a les 00.00h fins al 15 de febrer a les 23.59h. en els següents enllaços:

Així doncs, una vegada recopilades les inscripcions el dia 16 de febrer es procedirà a acarar les dades amb els del padró municipal per a comprovar que els participants pertanyen a València.

El dia 17 de febrer es se sortejaran 10 invitacions dobles i gratuïtes perquè 20 persones al dia puguen accedir al balcó per a viure una de les mascletaes des de l’1 fins al 19 de març (a excepció del 9 de març que és el dia que el balcó acull als alcaldes de la província de València).

© Locos por las Fallas 2023. Todos los derechos reservados

Entre el dia 17 de febrer i fins al 28 de febrer les persones que hagen guanyat el sorteig rebran per mail les invitacions personalitzades.

Cal recordar que les invitacions són personalitzades i per a un dia concret. És a dir, que no es podrà canviar de dia i que si per alguna raó la persona afortunada no pot assistir la seua invitació doble passaria a ser oferida a la primera persona de la llista de reserva que es generarà.