Noticias Noticias Agrupaciones de Fallas

#Fallas23: L’Agrupació Falles del Maritim lliura els X Premis Pepe Chiral

Comparte el link:

El 26 de gener es va comunicar els guanyadors de la X edició dels Premios Pepe Chiral, creat en l’Agrupació de Falles del Marítim i entregats cada any per la mateixa a persones i entitats compromeses amb les Falles i les tradicions valencianes. Els premis tenen també com a objectiu recordar a Pepe Chiral pel seu interès en la Cultural, els valors valencians i la seua aportació a les Falles.

Després de deliberar el jurat integrar pels presidents de l’Agrupació Falles Del Maritim, amb el seu president Julian Carabantes Javaloyes, es va decidir, per unanimitat, premiar a Rodolfo Perales Villanueva, membre de la falla Conserva – Berenguer Mallol, i al Concurs Mundial de Paelles de la falla Dr.J.J.Dómine – Port.

Rodolfo Perales va estar premiat per les seues iniciatives vinculades al món faller i a la cultura.

Ha organitzat el grup Conserva Teatre, col·laborat en apropòsits fallers, llibrets i presentacions de nombroses comissions, inclús la JCF.

També ha guanyat quatre Saragüells i és possible considerar-lo història viva del teatre i la cultura en les falles.

(Foto: Agrupacion Fallas Maritimo)

El Concurs Mundial de Paelles sé està fent durant més de 30 anys i unix falles, gastronomia i el mar en el port de València.

Ha crescut any rere any durant la setmana fallera i és una cita imprescindible per la societat civil, empresarial i festiva, inclús durant la pandèmia, prova de l’esforç de la comissió Dr. J.J.Dómine – Port, que ha convertit l’acte en emblema de les falles del Marítim.

(Foto: Agrupacion Fallas Maritimo)

Els premis, amb disseny de Santiago Diaz Mansergas, seran lliurats el 10 de febrer en la Sala Canal.

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com