Noticias Noticias Juntas Locales Falleras

#Fallas23: Elecció de les Falleres Majors d’Alzira 2023

Comparte el link:

El 19 de juny, a partir de les 12 del matí, la Junta Local Fallera d´Alzira va fer l’acte d’elecció de les falleres majors de la ciutat.

L’acte de l’elecció va estar precedit per la presentació completa de les Corts d’Honor, quedant-se a l’escenari no mes les tres candidates infantils per fer els seus discursos i pujant després les adultes per fer el mateix.

Després van vindre les votacions per part dels electors de cada comissió, en la que no participaven les que tenien candidata, però si podien votar, arreplegant les urnes en presència d’un notari per a comptabilitzar els vots.

L’espera comptabilitzar els vots va estar amenitzada per la Colla Raboses d’Alzira, que va fer alguns balls tradicionals.

Finalment va arribar el moment per al qual estàvem tots, al que va donar un poc de suspens el presentador i el resultat va ser tal com dia un membre de la JLF, crits, plors i fotos. Així, el presentador va llegir l’acta i va comunicar que la Fallera Major Infantil d’Alzira es Sara Martínez Giménez, de la Falla ” El Parc ” , i que Elena Cebrián Blasco, de la Asociación Cultural Falla Alquerieta , la Fallera Major.

Enhorabona a les elegides i als familiars. A les que no, que gaudisquen de ser part de la Cort d’Honor.

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)