Click
Comparte el link:

Un any més la Falla Marques de Montortal – Berni i Catala organitza els Premis Berni i Catala que enguany aconsegueixen la 23a edició.

Uns premis que busquen reconéixer, mitjançant la seua posició en la societat, ressalten, mantinguen o difonguen la cultura o les tradicions valencianes. En Junta General, la comissió va decidir el passat 14 de juliol atorgar els guardons d’aquesta edició a:

  • Eixidors del Trasllat de la Mare de Déu, per l’organització del trasllat de la mare de Déu dels Desemparats des de fa més de quaranta anys.
  • Maria Caridad Pinto i Ferrer, dona pionera en l’ofici d’artista fallera, directiva del Gremi d’Artistes Fallers i directora del Museu de l’Artista Faller durant més de 10 anys.
  • Vicente Gregori i Aznar, per a través de la seua professió la dansa representar València i ser font d’inspiració per a xiquets i joves arreu del món.
  • Falla Pintor Salvador Abril – Peris i Valero – Dr. Sumsi, per amb la seua trobada de bolilleres donar difusió a la fàbrica artesanal d’aquests.
  • Laura Mengó i Hernández Fallera Major de València 2023, per la dedicació durant tot aquest any a representar als valencians i fallers.

El proper dissabte 7 d’octubre tindra lloc el lliurament de guardons al casal