Click
Comparte el link:

El divendres 7 d’octubre la Junta Local Fallera d’Alzira va fer l’acte d’acomiadament d’Alba Carrió Martínez i Clàudia Dolz Estela, Falleres Majors de la localitat dels anys 2020, 2021 i 2022, així com de les seues corts d’honor.

La Cort d’Honor adulta estava integrada per Maria del Mar Rodríguez Martínez, Cristina Villalba Simó, Carla Botella Gil i Aitana Jara Jaquez, mentre que la infantil ho estava per Ainoa Culebras Montalvà, Clara Benavent Sanchis, Aitana Fayos Medie, Daniela Llopis Martin, Mireia Almansa Martínez i Blanca Carrió Martínez.

© Locos por las Fallas 2022. Todos los derechos reservados

L’acte també va ser el final de Jaume Bohigues Agustí, president de la JLF d’Alzira que en el seu primer exercici va feure elegides a les dues protagonistes de la nit i que va viure unes no-falles el 2020, unes falles parcials en què només van plantar sis comissions en octubre del 2021, i unes falles mullades en març del 2023.

També va ser l’acomiadament de Falleres Majors i Presidents de comissions triats per al 2020, encara que hi va haver uns quants canvis.

Va estar un acte emocionant per a tots, un adeu per a les dues Falleres Majors d’Alzira amb el regnat més llarg i les seues corts d’honor, però també un retorn a les comissions de les quals formen part elles i les seues Corts d’Honor, un pas del protagonisme a una vida fallera com la de la resta del món faller.

De l’acte només queden tres coses, una nova presidència en la JLF d’Alzira, representada de Bernardo Cortes, una nova junta executiva triada per aquest i un alcalde que té eleccions locals l’any que ve.

© Locos por las Fallas 2022. Todos los derechos reservados

Visca Alzira Fallera.