Noticias Noticias Pirotecnia

#Fallas22: Torna “Pólvora a la vespra” la pirotècnia experimental als barris

Comparte el link:

Els dies 5 i 12 de març torna a València “Pólvora a la vespra”, en el que quatre comissions falleres ens faran gaudir a les seues demarcacions, oberts al públic i al veïnat, d’innovadors espectacles pirotècnics.

El 5 de març, a les 20 hores, la Falla Pintor Segrelles i la Pirotècnia Vulcano. A les 21 hores Falla Convento Jerusalem-Matemàtic Marçal i la Pirotècnia Aitana, a les 23 hores la Falla Maestro Gozalbo-Comte d’Altea amb la Pirotècnia FX Caballer.

El 12 de març, a les 20 hores, conclou amb la Falla Mossèn Sorell-Corona i la Pirotècnia Vulcano.

Es tracta d’espectacles pirotècnics nous amb els quals es busca que les comissions falleres dels diferents barris de la ciutat s’adherisquen a la iniciativa i que la pólvora no siga soles mascletaes i castells de focs d’artifici, sinó el primer aparador de les novetats i enginy dels mestres pirotècnics.

Per segon any el cartell ha sigut dissenyat per dissenaydor Iban Ramon amb el que pretén ser una declaració d’intencions de modernitat i racionalitat

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)