Más Noticias Falleras Noticias

#Fallas22: Presentació de la campanya solidaria Germanor de Aproop!

Comparte el link:

El 2 de març la telecom valenciana Aproop va iniciar “Germanor”, una companya solidària per ajudar als col·lectius fallers afectats pels dos anys sense Falles, per donar suport a a les associacions de pirotècnics, d’indumentaristes i al Gremi d’artistes fallers amb una donació solidària. S’apel·la al moviment popular de la identitat valenciana de generositat, col·laboració, unió i amistat representat per la Germanor per fer costat a als col·lectius que depenen de les falles, encara afectats per la falta d’activitat durant la pandèmia.

L’Associació de Comerços d’Indumentària Valenciana (ASCIVA), arrossega unes pèrdues en facturació d’un 97%, segons Giorgio Guillot, el seu vicepresident. El Gremi d’Artistes Fallers de València, segons Paco Pellicer, Mestre Major,“va recuperant-se poc a poc de la parada generalitzada”L’Associació de Pirotècnics de la Comunitat Valenciana (PIROVAL), continua patint els dos anys que porten sense treballar perquè “la parada ha sigut molt dura i encara no hem superat esta crisis”, segons María José Lora, la seua presidenta.

d’esquerra a dreta: el mestre major del gremi d’artistes fallers, Paco Pellicer; el conseller delegat d’aproop! telecom, Octavi Sánchez; i el vicepresident d’ASCIVA, Giorgio Guillot. / Foto: Aproop! Telecom

Octavi Sánchez, conseller delegat d’aproop! telecom, considera que “venim de dos anys molt complicats i volem recolzar als gremis que ho han passat malament. Som una operadora d’ací, una telecom de proximitat, volem estar al costat de la gent, de la cultura, de la nostra llengua i què millor manera de fer-ho que recolzant a les festes i tradicions de la nostra terra”. Per això, “des d’aproop! considerem que hem de fer gala d’eixa ‘Germanor’ que ens caracteritza als valencians, ajudar a eixos col·lectius que són l’essència de la festa, ser solidaris i posar en valor eixa expressió tan nostra de tirar una mà quan fa falta”.

El sentiment de ‘Germanor’ s’ha traduït en un pla especial en el qual, per cada persona que es done d’alta en aproop! telecom fins al 31 de març, l’operadora destinarà 10 euros a una de les tres associacions que trien. Una vegada completat aquest període, la telecom valenciana entregarà la suma de totes les aportacions solidàries a l’associació més seleccionada pels clients.

Els representants de les tres associacions que participen en la campanya solidària han agraït aquest gest. El vicepresident d’ASCIVA, Giorgio Guillot, hi ha assenyalat que “qualsevol iniciativa que recolze el sector de la indumentària i sobretot la tradició i la cultura valenciana està molt bé i després de dos anys de penalitats és un plaer i un honor”. El mestre major del gremi d’artistes fallers, Paco Pellicer, ha afirmat que “una iniciativa que dona visibilitat als artistes fallers sempre és benvinguda i, a més, si és una iniciativa valenciana, encara ens agrada més”. La presidenta de PIROVAL, María José Lora, ha agraït “aquesta ajuda i que es continue visibilitzant la nostra situació”.

d’esquerra a dreta: el mestre major del gremi d’artistes fallers, Paco Pellicer; el conseller delegat d’aproop! telecom, Octavi Sánchez; i el vicepresident d’ASCIVA, Giorgio Guillot. / Foto: Aproop! Telecom

La telecom valenciana aproop!, també ha creat una proposta solidària per a les comissions falleres. Les falles que vulguen adherir-se al Pla Germanor rebran fins a 50 euros per cada faller o fallera de la comissió que es done d’alta en el mateix fins al 31 de gener de 2023. Per a participar, les comissions podran registrar-se de forma gratuïta en la web d’aproop! (www.aprooptelecom.com) i, optar a eixa ajuda que els ajudarà per a autofinançar-se part de l’exercici faller 2022/2023. Octavi Sánchez, conseller delegat d’aproop! telecom, afirma que “no només volíem estar al costat dels sectors econòmics de la festa sinó també de la seua part primordial, com són els fallers i falleres”.

La campanya d’aproop! telecom es completa amb un emocionant vídeo que aborda els esdeveniments viscuts en estos dos anys amb ofrenes sense aplaudiments, cremà sense públic ni llàgrimes, sense el somriure de les falleres o sense les mascletaes de l’Ajuntament, els problemes que anaven sorgint en els negocis i els gestos de solidaritat que s’han anat succeint, cas dels fallers que han pagat les seues quotes per a mantindre viva la festa, les falleres arreplegant les flors per a recolzar a les floristeries o la conversió dels tradicionals sopars de cabasset en dinars de solidaritat. Iniciatives que han fet més gran que mai la paraula ‘Germanor’ i a la que la telecom valenciana contribueix amb aquest pla d’actuació per a donar suport a a col·lectius i comissions festeres que continuen necessitant eixa ajuda.

aproop! és un operador de telecomunicacions de proximitat, nascut a València, que pretén contribuir al desenvolupament de la seua regió, la cultura pròpia i la seua gent.

La companyia ofereix serveis integrals de mòbil, internet i fix, arribant a més de dos milions de llars del territori valencià.

Disposa de xarxa pròpia de fibra i també acords amb altres operadors que li permeten oferir la màxima cobertura mòbil a tot el territori espanyol i accés a la tecnologia 4G més moderna.

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com