Noticias Noticias Pirotecnia

#Fallas22: La MacroMascletà tornarà a fer tremolar València

Comparte el link:

Després de dos anys sense poder celebrar-se a causa de la pandèmia, la MacroMascletà torna al solar on la va veure nàixer en 2019.

En 2019 la Federació Amics de la Pólvora de Benicalap es va proposar organitzar un esdeveniment pirotècnic que fora més enllà dels que se celebren habitualment en la Plaça de l’Ajuntament. I per això gràcies a la unió de set comissions del barri de Benicalap (Falla Acacias – Picayo; Falla Avenida Burjassot – Serra d’Agullent; Falla Ciudad del Artista Fallero; Falla Els Generals; Falla Manuel Meliá i Fuster – Carles Cortina. “La Nova de Benicalap”; Falla Manuel Meliá i Fuster – María Fernanda D’Ocon; Falla Periodista Gil Sumbiela – Azucena) el 19 de març de 2019 en el solar de l’Av. del Llevant es dispara la primera MacroMascletà sent un èxit de públic.

La pandèmia ha fet que la MacroMascletà s’haja hagut de posposar fins a 2022, any en què tornen amb més força ja que se’ls ha unit “una metxa més”, la de la Falla Pere Cabanes – Joan XXIII. I no sols això, sinó que ve emparada pels èxits de les mascletàs descentralitzades de les passades Falles 2021 que van demostrar que es poden fa bons espectacles pirotècnics fora de la Plaça de l’Ajuntament.

Per a demostrar que la flama no s’ha apagat, ahir dijous 10 de febrer es va presentar el cartell oficial de la MacroMascletà amb la presència de les Falleres Majors de València, Carmen i Nerea.

Així doncs, si el temps (i la pandèmia) ho permet, dissabte que ve 19 de març tots els aficionats a les mascletàs i la pólvora tenen una cita a les 14.45 en el solar de l’Av. del Llevant amb 350 kg. de pólvora que dispararà la Pirotecnia Ricardo Caballer.

Anie Things
(Enguera, 1977) Fundadora de  Locos por las Fallas. Graduada en Imagen y Sonido. En Locos por las Fallas: redactora, corresponsal, fotógrafa, Community Manager (Twitter e Instagram), diseñadora de la pagina