Noticias Noticias Comisiones

#Fallas22: La Falla Duc de Gaeta homenatja als Germans Márquez al seu ninot gran

La Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals i ESTRELLA GALICIA 0,0 dediquen el seu candidat de l’Exposició del ninot als Germans Márquez, Marc i Alex, campions del món de motociclisme.

Foto: Falla Duc de Gaeta – Pobla de Farnals

El ninot és obra de Vicente Llácer Rodrigo i és un homenatge a uns germans als quals Estrella Galicia 0,0 patrocina des de que van començar, raó per la cervesera gallega s’ha unit a la comissió fallera per un projecte que té com a lema “Renovarse o morir”, referència al que fan constantment els germans, l’artista, la comissió i la cervesera.

Foto: Falla Duc de Gaeta – Pobla de Farnals
Foto: Falla Duc de Gaeta – Pobla de Farnals

El ninot dedicat a Mar i Alex Marquez es pot veure a l’Exposició que va ser inaugurada el 4 de febrer al Museu de les Ciències, on és gaudit pels molts aficionats al motociclisme que hi ha a la Comunitat Valenciana.

Foto: Falla Duc de Gaeta – Pobla de Farnals
Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)