Click
Comparte el link:

Ahir de vesprada les Falleres Majors d’Alzira Alba Carrió i Clàudia Dolz, les seues respectives Corts d’Honor, el president de la Junta Local Fallera Jaume Bohigues i l’alcalde de la Ciutat Diego Gómez inauguraren l’Exposició del Ninot 2022.

La pluja que de vesprada ens va acompanyar, provocà que l’acte s’haguera de traslladar a l’Auditori de la Casa de la Cultura en lloc del pati porticat on estan ubicats els ninots.

Els representants de les comissions alzirenyes esperaven impacients el moment de saber si els seus ninots estarien entre els guanyadors. Estos foren els resultats:

Falles infantils

Secció 4a: Falla Hernán Cortés
Secció 3a: Falla Ausiàs March
Secció 2a: Falla La Gallera
Secció 1a: Falla Plaça Germanies
Secció Especial: Falla Sants Patrons

Falles grans

Secció 4a: Falla Luis Suñer
Secció 3a: Falla Sant Andreu
Secció 2a: Falla Caputxins
Secció 1a: Falla Sants Patrons
Secció Especial: Falla Plaça Major

L’acte va estar presentat pel delegat de monument Oskar de la Merced. En el mateix van prendre la paraula el vicepresident de Monuments de la Junta Local Fallera Pascual Villén, el regidor de Festes i Comunicació Xavi Pérez i finalment les Falleres Majors d’Alzira qui en la seua veu donaren per inaugurada l’Exposició del Ninot 2022.

A continuació es dirigiren a tallar la cinta per obrir definitivament les portes al públic de l’exposició del ninot 2022.

Enhorabona a tots els guanyadors.

La votació popular per a triar al millor Ninot gran i infantil es podrà fer de 10:30 a 13:30 i de 16:00 a 20:30 hores al llarg del dia de hui dissabte i demà diumenge en l’horari de la Casa de la Cultura. Per poder votar sols cal presentar el DNI.

Des de la Junta Local Fallera donem l’enhorabona a les comissions guanyadores i als seus artistes i convidem de manera especial a tots a visitar l’exposició fins al 12 de març, per admirar les obres d’art falleres que han tornat a omplir la Casa de la Cultura d’Alzira.