Click
Comparte el link:

El centre comercial El Saler i la companyia immobiliària MERLIN Properties han plantat en la Plaça Central del CC El Saler una falla virtual que estarà del 4 al 19 de març amb la tecnologia de la realitat augmentada, visible a través de la càmera d’un dispositiu mòbil i que desapareixerà la nit de la crema, com les falles físiques, devorada per un foc virtual.

La falla virtual amaga 1000€ en dos targetes regal de 500 € per als visitants que les troben entre els ninots animats. A més el CC s’omplira d’art i creativitat, amb xarrades interessants, tallers i exposicions d’indumentària, orfebreria, ninots i molt més.

La falla virtual de 13 metres d’altura i 6 de diàmetre, amb aspecte de falla tradicional. Està integrada per una família extraterrestre que viatja en la seua nau espacial per viure l’experiència en Saler, animació molt realista. Els visitants podran entrar dins la falla i recórrer els seus racons.

El disseny i desenvolupament de la falla virtual ha estat possible gràcies als artistes digitals Alain Laza, Mike Fernández i Javi Polo, assessorats per artistes fallers. Ha suposat més de 400 hores de treball modelant en 3D per fer una falla realista i virtual, de recorregut multisensorial, envoltant i de 360°.

Va ser inaugurada per la Fallera Major de València i les falleres majors de les comissions de la Federació de Primera A.

Entorn de la falla virtual hi ha una exposició d’indumentària tradicional valenciana amb vestits, teles, accessoris i peces de joieria de la mà de Valentia Art Antic, ROA Textil, Vives y Marí, Eduardo Cervera, Roda, Viana, Marian, Orfebres Peris Roca, Agustín y Amaia, Margarita Vercher, Hijas de Carmen Esteve, Artesanía Ortiz Cincelador, Alan, Aguas de Marzo, Sedica S.L., La Joia, Álvaro Moliner, Mar de Somnis, Daniel Bada i Vicemar.

Foto: CC El Saler

El Fashion Corner de Saler s’ha tornat faller per albergar xarrades i tallers de grans noms de les falles per conèixer les tècniques, tendències i inspiracions en el món de la moda, la indumentària, el pentinat o el maquillatge tradicional. També es podrà gaudir d’una selecció de ninots satírics guanyadors del Premi Raga des de 1987, així com un recorregut fotogràfic dels 30 anys de Paco López Albert, un dels artistes mes prestigiosos.