Click
Comparte el link:

Els dies 6 i 7 de novembre a Alzira es va omplir altra volta d’indumentària fallera per a les presentacions i exaltacions de les Falleres Majors de la localitat.

El dia 6, a la vesprada, el Gran Teatre de la ciutat, en ple centenari, en un acte presentat per Lidia Enguix Palomares, va rebre a Alba Carrió Martinez perquè Diego Gómez García, alcalde d’Alzira i president nat de la JLF, li imposara la banda que l’acredita com màxima representant de les falles locals per al 2022, encarregant-se Alba després d’imposar les bandes a la seua Cort d’Honor i a les falleres majors de les comissions de la població. Tampoc van faltar les associacions i entitats locals, Juntes Locals Falleres i Carmen Martín Carbonell, Fallera Major de València del 2022. Chema Pérez Pellicer, jurista i faller local, va actuar de mantenidor amb un brillant discurs sobre l’evolució de la Dona des del punt de vista del Dret.

Foto: Junta Local Fallera Alzira
Foto: Junta Local Fallera Alzira

El 7 de novembre, al matí, el Gran Teatre es va omplir de nou per a rebre a Clàudia Dolz Estela, en un acte conduït per una altra fallera major d’Alzira, Aitana Carbó Alaminos. De nou va imposar Diego Gomez la banda acreditativa i Clàudia va imposar a la seua Cort d’Honor i a les falleres majors de comissió les bandes corresponents. Novament associacions i entitats locals, Juntes Locals Falleres i Nerea López Maestre, Fallera Major Infantil de València 2022, li van rendir pleitesia. La mantenidora va ser Mari Carmen Cano Saurina, periodista que l’ha entrevistat nombroses vegades a la ràdio en els últims temps.

Foto: Junta Local Fallera Alzira
Foto: Junta Local Fallera Alzira

Els dos esdeveniments suposen la reunió de totes les falles d’Alzira després que no mes sis comissions plantaren el passat octubre per la precaució per la pandèmia.