Click
Comparte el link:

La Federació de Falles en Especial Ingeni i Gràcia ha convocat els premis Vicente Ros Belda, al que obtén tots els ninots infantils presents en l’Exposició del Ninot de València, sense distinció de classificació o categoria, a excepció dels presentats per les comissions de la Federació de Falles en Especial Ingeni i Gràcia.

Els ninots seran visitats pel jurat nomenat a l’efecte per la FFEIG en el dia acordat del mes de febrer i integrat per cinc persones entre les comissions federades, fent-se públic el guanyador en el mes de febrer.

El premi serà un “palet” per a la comissió infantil guanyadora i un diploma per a l’autor del ninot, que seran entregats en la mateixa Exposició del ninot abans de la seua clausura el 14 de març.

El premi valora l’ingeni i la gràcia, la intenció satírica, l’originalitat, l’habilitat de l’artista per transmetre el seu missatge, la comprensió d’aquest, el seu possible contingut social, pedagògic o de valor, tot sense desmerèixer la qualitat escultòrica i artística del ninot infantil.