Concursos y Premios de Fallas Noticias

#Fallas22: Bases del LX Festival Concurs del Cant de l’Estoreta Velleta

Comparte el link:

Després d’un parèntesi d’un any a causa de la pandèmia, la Falla Plaza de l’Arbre reprén el tradicional concurs del Cant de l’Estoreta Velleta que aquest any arribarà a la 50a edició. Per això la comissió ha fet publiques les bases per aquelles comissions falleres que vulguen participar.

BASES

El termini per a inscriure’s serà fins al 22 de desembre de 2021.

Encara que les 18 comissions que van participar en l’edició anterior tenen la plaça assegurada, en cas de no fer efectiva la inscripció (en forma correcta i acabe indicat), s’entendrà que renuncien a participar i per tant perdran la plaça.

En el cas que les comissions participants siguen menys de 18 s’atendran inscripcions de les noves comissions fins a arribar a 18. Això ser farà mitjançant un sorteig públic.

Les comissions que aspiren a participar a través d’una vacant hauran de fer efectiva la reserva i la inscripció. Per a això hauran d’enviar un email a: estoreta@fallaplazadelarbol.es;

fent constar de manera clara la seua participació i deixant les dades correctes de comunicació (en endavant) amb els responsables. Aquest mateix correu servirà per a resoldre qualsevol dubte així com rebre qualsevol altra informació sobre la participació en el concurs.

D’altra banda, en la pàgina web es poden trobar tant el Full d’Inscripció com les Bases Completes i tota la informació sobre el concurs.

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com