Click
Comparte el link:

La vesprada-nit del 9 de setembre, a la seu de la Junta Local d’Alzira, amb presència de Diego Gómez, alcalde de la ciutat, Jaume Bohigues, la fallera major de l’Alzira, Alba Carrió, i la fallera major infantil, Clàudia Dolz, va ser presentat el cartell, i programa d’actes de les properes falles d’octubre, que es faran del 9 al 12 d’octubre.

L’acte va estar presentat per Vicent Enguix, vicepresident de Cultura, Comunicació i Xarxes socials, que va donar entrada a Tente Pérez, autor del cartell, membre de la Falla El Mercat, qui no va poder estar present a l’acte per motius laborals i va explicar en un vídeo el cartell, en el que estan representats tots els actors de la festa, artistes, floristes, indumentaristes, músics, pirotècnics, falleres i falleres, units i agermanats, d’esquenes, mirant una flama que representa la cremà. El disseny té tres versions distintes, en roig corporatiu de la JLF d’Alzira, en verd i en groc, per als distints actes de les falles 2021.

Foto: Locos por las Fallas

A continuació va parlar José Fernando Rodriguez, vicepresident de pirotècnia, que va explicar un programa pirotècnic en el qual destaquen tres nits del foc.

Després va parlar Jaume Bohigues, president de la JLF, que va presentar el programa d’actes i va agrair el treball i constància de la seua junta directiva i el recolzament de l’Ajuntament en circumstàncies pandèmiques. Del programa, amb tots els actes habituals del mes de març i en el que destaca que l’11 d’octubre haurà un concurs de pasdobles en el que és premiarà la interpretació al millor pasdoble per les diferents bandes de música.

La intervenció de Jaume Bohigues va estar seguida per la de les Falleres Majors d’Alzira, Alba i Clàudia, acompanyades per les seues corts d’honor, que es va mostrar entusiastes per veure finalment les falles als carrers de la ciutat, però demanant prudència i responsabilitat.

Diego Gómez, alcalde d’Alzira, acompanyat per Xavi Pérez, regidor de Festes, Alfredo Aranda, regidor de Cultura i Luisa Castells, regidora, va destacar l’encert del trasllat de les festes a octubre, on l’actual situació sanitària es presenta millor, però demanant prudència a fallers i no fallers per a unes festes segures.

Fotos: Locos por las Fallas