Click
Comparte el link:

La Societat anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) ha convocat la primera edició dels Premis À Punt a les falles. L’objectiu es guardonar, aquestes falles atípiques de setembre del 2021, la falla amb millor crítica audiovisual. El premi va ser convocat en març del 2020, però la pandèmia el va ajornar com van ser ajornades les Falles del 2020.

 • Els premis són 2.000 € per al primer, 1.000 € per al segon i 500 € per al tercer, a més d’estendard amb menció de la concessió del Premi À Punt (1r, 2n i 3r) a la falla amb millor crítica audiovisual i la participació en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt Media.
 • Les comissions falleres podran presentar al concurs qualsevol projecte de falla, amb llibertat de plantejament i realització, i han de ser inèdits.
 • El criteris que el jurat valorarà són:
 • a) escenes que facen referència a qualssevol dels continguts dels mitjans d’À Punt (radio, televisió, web o xarxes socials;
 • b) escenes que facen referència a continguts audiovisuals;
 • c) originalitat de l’escena representada;
 • d) qualitat dels materials i acabats.
 • Podran participar en aquesta primera edició les falles grans (no infantils) amb millor crítica audiovisual, que ho sol·liciten en la forma descrita i degudament censades en Junta Central Fallera.

Els membres del jurat seran designats per la Direcció General de l’SAMC entre el personal de l’SAMC que participa habitualment en la gestió de continguts i produccions relacionades amb À Punt Media i/o en la cobertura informativa i/o difusió pública de les Falles de València.

Per inscriure’s cal omplir el formulari allotjat en el web de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (www.cvmc.es/premis).

El termini per sol·licitar la participació en el concurs s’iniciarà l’endemà de la publicació d’aquestes bases en el web de la CVMC i conclourà a les 14.00 hores del 27 d’agost de 2021.

El veredicte del jurat es publicarà el 2 de setembre de vesprada, durant l’emissió del programa en directe de la televisió d’À Punt. El llistat de guanyadors es publicarà en el web d’À Punt.

Els estendards dels guanyadors del primer, segon i tercer premis s’entregaran en un emplaçament i horari per definir i que s’anunciarà abans del 30 d’agost.

Per als premis dineraris, l’SAMC es posarà en contacte amb els representants de les comissions falleres guanyadores, d’acord amb les dades de contacte facilitades en el formulari de sol·licitud, per a entregar la dotació econòmica corresponent al primer, segon i tercer premis.

 • Per a les falles infantils s’ha creat els Premis La Colla i tenen com objecte la promoció dels drets i valors de la infantesa recollit en la Carta de valor d’À Punt Mèdia. La Colla és el conjunt de personatges dels programes infantils d’À Punt Mèdia, i representa la programació infantil de la televisió pública valenciana i de totes les seues plataformes transmèdia, amb sèries en valencià i en anglés.
 • També hi ha tres premis, de 2.000, 1.000 i 500 euros, mes estàndards, a la falla infantil amb millor critica audiovisual, i participació en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt Media. El termini per presentar sol·licituds de participació en el concurs s’iniciarà l’endemà de la publicació d’aquestes bases en el web de la CVMC i conclourà a les 14.00 hores del 20 d’agost de 2021.
 • Finalitzat el termini per a la presentació de sol·licituds de participació, i abans de l’1 de setembre de 2021, el jurat estudiarà els projectes de monuments fallers presentats i seleccionarà un màxim de 10 finalistes. El veredicte del jurat es farà públic el dia 1 de setembre de vesprada, durant l’emissió del programa en directe de la televisió d’À Punt. El llistat de guanyadors es publicarà en el web d’À Punt.

L’SAMC posa a disposició de les comissions falleres interessades a participar en el concurs un servei d’atenció per a la resolució dels dubtes i les qüestions que se’ls puguen plantejar, per mitjans següents:

Correu electrònic: premis.festes@cvmc.es
Telèfon: 96 282 55 00
Correu postal: Projecció Social
Ctra. del Polígon d’Accés a Ademús, s/n
46100 Burjassot