Artículos Noticias

#Fallas21: Fins a sis falles es plantaràn a la Plaça de Ajuntament

Sembla curiós que la reforma d’una plaça afecte tant a tants. No és només una qüestió de sorolls, sinó de desplaçament de comissions. La reforma de la plaça de la Reina afecta, en la ubicació de la plantà, fins a set comissions falleres del centre de València, cas de Corretgeria, Llanterna-Na Robella, Calabazas-En Gall, Mercat Central, Pintor Domingo, Ribera-Santa Clara i plaça de la Reina.

Plza de la Reina abans de les obres / Foto: Locos por las Fallas

La falla de Mercat Central anirà a la plaça de l’Ajuntament, la de Pintor Domingo al carrer Eixarch, Llanterna-Na Rovella va al final de l’avinguda de l’Oest, Ribera-Santa Clara al cantó del LluisVives, amb el carrer Xàtiva com zona d’activitats. La falla de la comissió de plaça de la Reina va també a la plaça de l’Ajuntament, al costat de la de Mercat Central. Corretgeria està pendent de reubicació, com Calabazas-En Gall.

Cas a part són les comissions de plaça del Negret i Lope de Vega, que tindran difícil accés per a les góndoles.

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)