Noticias Noticias Juntas Locales Falleras

#Fallas21: Comunicat de la Junta Local Fallera de Paterna sobre la celebració de les Falles 21

Després que sorgiren diversos rumors sobre una possible cancel·lació de les Falles 21 que se celebraran al setembre a Paterna, arran de la cancel·lació de les Festes Majors de la localitat.

La Junta Local Fallera de Paterna, després de reunir-se amb els presidents de les comissions, ha emés un comunicat per a aclarir la situació de les festes falleres de la localitat.

Comunicat de la Junta Local Fallera de Paterna sobre la celebració de les Falles 21

– La Conselleria de Sanitat ja va emetre una ordre al maig de 2021, a la que va prohibir la celebració de festes populars fins el proper 1 de setembre, permitint per tal les seues celebracions a partir d’eixa data.

– Les falles de Paterna es celebraran tal i com estava previst, i amb el beneplàcit de la conselleria de sanitat, en les dates previstes del 8 al 12 de setembre. En cap moment hui estava contemplada l’assemblea de presidents i presidentes per tractar la possible cancel·lació de les falles 2021.


– Continuem en continu contacte amb la taula de seguimemt de sanitat, per tal d’adoptar totes les mesures sanitaries i de seguretat que calguen per tal de tindre unes falles segures.


– De la mateixa manera les falles de Paterna complirem de forma escrupulosa totes les restriccions que siguen necessaries per tal de reduïr el risc de contagi.


– El alt risc per pandèmia ha caigut debut a l’alta tasa de vacunació actual, el qual serà encara major quan plantem els nostres monuments el proper 8 de setembre.


– Son moltes les activitats culturals i d’oci que a dia de hui es practiquen amb limitacions per tal de no fer parar l’economia ni la nostra forma de vida. Les falles som una de més.


– Estem en continu contacte amb l’ajuntament de Paterna, per tal de garantir unes falles segures i viables per a totes i tots.

Junta Local Fallera de Paterna
Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com