Click
Comparte el link:

Després que sorgiren diversos rumors sobre una possible cancel·lació de les Falles 21 que se celebraran al setembre a Paterna, arran de la cancel·lació de les Festes Majors de la localitat.

La Junta Local Fallera de Paterna, després de reunir-se amb els presidents de les comissions, ha emés un comunicat per a aclarir la situació de les festes falleres de la localitat.

Comunicat de la Junta Local Fallera de Paterna sobre la celebració de les Falles 21

– La Conselleria de Sanitat ja va emetre una ordre al maig de 2021, a la que va prohibir la celebració de festes populars fins el proper 1 de setembre, permitint per tal les seues celebracions a partir d’eixa data.

– Les falles de Paterna es celebraran tal i com estava previst, i amb el beneplàcit de la conselleria de sanitat, en les dates previstes del 8 al 12 de setembre. En cap moment hui estava contemplada l’assemblea de presidents i presidentes per tractar la possible cancel·lació de les falles 2021.


– Continuem en continu contacte amb la taula de seguimemt de sanitat, per tal d’adoptar totes les mesures sanitaries i de seguretat que calguen per tal de tindre unes falles segures.


– De la mateixa manera les falles de Paterna complirem de forma escrupulosa totes les restriccions que siguen necessaries per tal de reduïr el risc de contagi.


– El alt risc per pandèmia ha caigut debut a l’alta tasa de vacunació actual, el qual serà encara major quan plantem els nostres monuments el proper 8 de setembre.


– Son moltes les activitats culturals i d’oci que a dia de hui es practiquen amb limitacions per tal de no fer parar l’economia ni la nostra forma de vida. Les falles som una de més.


– Estem en continu contacte amb l’ajuntament de Paterna, per tal de garantir unes falles segures i viables per a totes i tots.

Junta Local Fallera de Paterna