Click
Comparte el link:

Fallacraft hi ha sorgit per oferir l’oportunitat de convertir a qualsevol en artista faller. Com ells mateixa diuen, es un joc de construció amb retallables de paper inspirat en el mon faller.

La idea va sorgir en 2015, es va mostrar en 2019 i, despres de la suspensió del 2020 i la momentània paralització del 2021, sembla una manera de matar el cuquet faller. Els promotors no venen del mon editorial, estant un pirotècnic, un orfebre i un community manager.

Es poden fer falles de distintes categories segons el nombre de ninots a posar: amb 5 ninots es de la tercera secció, amb 10 de la segona secció, amb 15 de la primera i amb 20 de la secció especial.

Foto: Fallacraft
Foto: Fallacraft

Les comissions falleres tenen pacs especials a l’igual que associacions, col·legis, institucions… que vulguen fer activitats falleres.

A banda de plantar la falla, el gramaje del retallable permet, amb un mínim d’art pirotècnic, cremar la falla de manera exitosa.

Sembla un bon substitut, momentani i per fer-lo en casa, de la festa fallera, fins que puga celebrar-se el més pronte possible.