Historico Fallas 2020 -21 Noticias

Exaltació de les Falleres Majors 2020 de la Falla Raval de Xativa

Comparte el link:

El 6 de desembre, a les 20 hores, al Gran Teatre, la Falla del Raval de Xàtiva va ser la presentació d’Andrea Castells Monrós com a Fallera Major del 2020 i de Maria Arenas Pérez com a Fallera major infantil.

L’acte va començar amb l’apropòsit TOF, TOF, (Trastorn Obsessiu Faller), en el que Maria Terol, Pep Montaner, Pepe García, Yolanda Pérez, Moisés Canet, Àngela Rosa i Eric Guerrero interpreten a un grup de pacients del centre de salut mental del Dr. Alabort, adonant-se’n que tots ells, fins la recepcionista, tenen la mateixa malaltia: obsessió per les falles.

L’apropòsit esta fet a mena de musical, amb cançons conegudes per tots adaptades al tema faller e interpretades en directe, destacant l’adaptació del tema This is me de la pelicula El Gran Showman (2017), que va tancar l’acte previ a la presentació propiament dita.

La presentació-exaltació va seguir el guió habitual: imposició de bandes a les falleres majors per Miquel Tur Sisternes, president infantil, i Javier Santamargarita Pino, president major, desfilada per l’escalinata central de la comissió infantil, desfilada de la comissió major, quadro plàstic, discurs dels mantenidors, discurs de falleres majors i presidents.

Destacar la mescla entre professionalitat i ingenuitat del portador de les bandes i demes elements a entregar. Tota una promesa per a la comissió.

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)