Estudis Fallers Noticias

#EstudisFallers: XVI Converses a la Nau: “Falles pandèmiques”

Comparte el link:

L’Associació d’Estudis Fallers (AdEF) i el Centre Cultural la Nau de la Universitat de València convoquem la setzena edició de les Converses de les Falles a la Nau, el pròxim dimarts 1 i dimecres 2 de desembre,a les 19:30 hores, dintre del programa de fòrums de debat de la institució universitària.L’edició d’enguany dura el titol “Falles pandèmiques” i abordara l’actualitat de la Festa front la crisi de la COVID-19.

A les dues sessions s’escoltara als sectors més implicats en les Falles: comissions, juntes falleres, artistes fallers, músics, pirotècnics, indumentaristes i associacions culturals.

Per primera vegada, per les circumstancies actuals i per complir el protocol sanitari, les converses no seran presencials, sinó online, vial el canal AdEF en Youtube i als perfils de Facebook i Twiter.

Tot just per les circumstàncies que patim i complint amb el protocol sanitari establert, per a major seguretat les XVI Converses no es convoquen de forma presencial. Farem retransmissió online via el nostre canal AdEF en Youtube i en els nostres perfils de Facebook i Twitter.

Col·laboren: Universitat Politècnica de València, Universitat Internacional Menéndez Pelayo, Museu Valencià d’Etnologia, Gremi Artesà d’Artistes Fallers de València, Interagrupació de Falles de València i Associació Cultural Premi Iaraní.”

Eduardo Oltra
(Xàtiva, 1966) Licenciado en Historia del Arte; ex-fallero y ex-colaborador de la Junta Local de Xàtiva. En Locos por las Fallas es el redactor, corresponsal,  articulista,  fotógrafo, relaciones públicas, responsable de comunicaciones y Community Manager (Facebook)