Click
Comparte el link:

La falla Dr. J.J.Dómine-Port celebra la primera edició dels Premis Safranet, que reconeixen el treball sobresallent de persones, empreses i institucions que han ajudat al manteniment i promoció del Port de València, la cultura valenciana, la gastronomia o el creixement del barrí del Grau.

El jurat, integrat per membres de la comissió del Port, ha decidit que els guanyador de la primera edició dels Premis Safranet siguen:

l’empresari Rafael Milla en la categoria individual.

Foto: Concurso Mundial de Paellas / Falla J.J. Domine – Port

Rafael Milla Navarro va crear fa 30 anys Raminatrans. Personalitat visionària, es va enfocar al mercat asiàtic i hi ha recolçat al barri del Grau i les seues tradicions.

la transitaria A.M. Cargo, en la categoria d’empresa;

Foto: Concurso Mundial de Paellas / Falla J.J. Domine – Port

Fundada en 2011 per Antonio Monterde, AM Cargo ha estat premiada pel seu recolçament incondicional en totes les edicions del Concurs Mundial de Paelles i per l’empar constant de les tradicions del barri del Grau, cas de les falles.

el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, en la categoria col·lectiu;

Amb mes de 60 edicions, el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca hi ha visibilitzat la gastronomia valenciana pel mon, atraient a la Comunitat Valenciana amants d’ixe plat tant valencià.

Els tres guanyador rebran esta setmana el premi físic dissenyat i creat per Paco Pellicer i Maria Falcó, “Fet encàrrec”. La cerimònia d’entrega i les entrevistes als premiat es podran vore el 12 de març del 2021 en la XXXII edició del Concurs Mundial de Paelles, enguany en format online, amb charles sobre el mon de la logística, la tecnologia, la gastronomia i la cultura.

Qui vulga vore-ho es pot inscriure gratuitament en www.concursomundiapaellas.com.