Noticias Noticias Indumentaria

Els indumentaristes xativins vesteixen el Nadal

Comparte el link:

El 19 de novembre, a l’Ajuntament de Xàtiva, Maria Beltran, regidora de falles, i Teresa Sanz, membre del col·lectiu indumentarista, han presentat la companya dels indumentaristes xativins per al proper Nadal.

Entre els productes que s’oferixen hi ha mascaretes homologades de tela fallera, boles nadalenques i àngels, etiquetats com “indumentaristes Xàtiva”.

Els àngels son a 12 euros, el pack de dus boles a 10 i les mascaretes a 9, anant el 10% de la recaptació a l’Associació Espanyola contra el Càncer.

En la campanya “participen tots els indumentaristes de la ciutat, lluitant per un sector important a Xàtiva, i que servirà per decorar les cases dels nostres Veïns i veïnes de la forma mes valenciana possible”, en paraules de Maria Beltrán, qui espera “el recolzament de tot el col·lectiu faller, però també de la resta de xativines i xativines”.

La indumentarista Teresa Sanz ha dit que “aquesta iniciativa servirà per donar a conéixer un sector que està patint molt com a conseqüència d’aquesta situació sanitària, i per demanar a la gent que no s’oblide d’aquest col·lectiu”.

Els productes es podran adquirir als establiments participants, que son Art & Moño, L’Andana, Ambient Faller, Mercedes Montagud, Vicent Blasco, Pepi Albert i Inma Saurina, així com la col·laboració de la Junta Local Fallera i l’Ajuntament de la ciutat.

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com