Noticias Noticias Comisiones

Els 20 anys dels Premis Berni… sense data

Comparte el link:

Per aquestes dates la Falla Marques de Montortal – Berni i Catala estaria de celebració ja que estarien entregant un dels premis més distingits dins el món faller i que reconeixen la tasca de divulgació i difusió de persones i / o entitats de el món de les Falles i les seves tradicions. A més seria una doble celebració ja que es compleixen vint anys des que es van començar a lliurar aquests premis.

Però les circumstàncies sanitàries ha volgut que aquesta celebració es posposi sense data definida. Així i des de la comissió no perden l’esperança de poder lliurar els seus premis al llarg de l’exercici fins i tot encara que sigui de manera simbòlica.

Mentre arriba la XX Edició dels Premis Berni i Català, la comissió mostra el seu costat més solidari oferint el seu casal com a punt de donació de sang. Serà el proper dijous 8 en horari de 17.00 – 20.30h. al Casal (c / Berni i Català, 9) respectant les mesures de seguretat sanitàries: aforament, distància i mascareta.

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com