Noticias Noticias Comisiones

El 31… ¡En el Pesebre! El otro Belen de la Falla Duc de Gaeta

Comparte el link:

La falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals va presentar el 23 de desembre una alternativa de la Nit de Cap d’Any com a conseqüència de les restriccions del Covid-19: fer “el 31… ¡ en el Pessebre!, posta en escena del betlem en lliure disseny.

Es podran vore escenes com convocatòries massives e incontrolades en residències universitaries, tancaments per ERTE, ocupacions ilegals, festes clandestines multitudinàries, traspassos de negocis, insorportables cues per a probes de PCR o excuses per eixir de casa passat el toc de queda.

Tot en un espectacular edifici de mes de dos metres d’alçada inspirat en el 13 Rue del Percebe, amb mes de 100 figures fetes artesanalment per membres de la comissió, homenatje al gran Francisco Ibáñez, creador del còmic que s’inspira el belem i faller d’honor de la comissió en un temps.

El belem ha estat guardonat amb el primer premi en la modalitat de lliure disseny del concurs de l’Agrupació de falles Camins al Grau.

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com