Noticias Noticias Juntas Locales Falleras

COVID19: La Junta Local Fallera de Sagunto suspende las Fallas 2020

Comparte el link:

La Junta Local Fallera de Sagunto ha comunicado la decision de calcelar las Fallas 2020 emplazandolas a 2021.

Els fallers i falleres de les 30 comissions que formen Federació Junta Fallera de Sagunt han votat a favor de la proposta de cancel·lació de les falles 2020 presentada per Federació i Mesa de presidents i presidentes divendres passat 15 de maig.

D’aquesta manera, amb la votació de cada comissió, queda aprovada la proposta que, recordem, consistia a cancel·lar les falles 2020 traslladant-les a 2021, fent al llarg de l’exercici tots els actes que puguen fer-se segons l’alerta sanitària ho permeta i la taula de presidents i presidentes el decidisca.

 

Però a més, el vot a favor de la proposta consensuada suposa que Sandra Ordiñaga i Aitana González, així com les seues corts d’honor, continuen com a representants de les falles de Sagunt fins a finalitzar les falles de 2021.

Amb el vot a favor dels fallers i falleres de les 30 comissions es tanca una etapa, la de les falles 2020, i es comença a treballar des de ja en les de 2021, per a aconseguir que aquestes siguen les falles que tots i totes ens mereixem.

Des de Federació volem donar les gràcies a Sandra, Aitana i les seues corts d’honor, per l’actitud positiva en tot moment malgrat les circumstàncies, així com l’enhorabona per continuar sent les nostres màximes representants. Des de Federació treballarem perquè gaudisquen del seu regnat com es mereixen.

D’altra banda, gràcies als presidents i presidentes de les 30 comissions per treballar braç a braç en aquestes difícils circumstàncies, han sigut mesos complicats però junts hem aconseguit arribar a una solució. Per descomptat, als fallers i falleres, per la seua comprensió i paciència, així com per la seua participació en la votació de la proposta per a prendre la decisió entre tots i totes.

Com no, gràcies a l’Ajuntament de Sagunt pel seu suport constant i per treballar en la cerca de solucions conjuntes.

Finalment, sentim el perjudici a aquesta decisió tindrà en els moltíssims sectors als quals afecta, xicotets negocis, turisme, hostalers, indumentaristes, pirotècnies, floristeries,… I en major mesura si cap al gremi d’artistes fallers, als quals volem mostrar el suport incondicional de totes les comissions, buscant des de ja fórmules per a intentar pal·liar el perjudici que això suposa per al sector.

Per tots els sectors als quals afecta aquesta decisió, des de Federació i taula de presidents s’ha intentat esperar el màxim possible, buscant sempre la possibilitat de poder celebrar-les i no perjudicar els diferents sectors que depenen d’això. No obstant això, l’evolució de l’actual alerta sanitària, que no ens assegura la celebració en breu dels actes que conformen la setmana fallera, ha fet que els fallers i falleres decidisquen esperar a 2021 per a tindre les falles tal com les entenem.

Som un sector fort i junts aconseguirem superar aquesta crisi sanitària i després ressorgirem per a celebrar com només nosaltres sabem les Falles 2021.

Junta Local Fallera de Sagunto

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com