Cartas de los Seguidores Noticias

Cartas de los Seguidores: Les coses es podríen fer de altra manera.

Iniciamos sección nueva: Cartas de los Seguidores; donde los seguidores de Locos por las Fallas nos podeis hacernos llegar vuestros mensajes, opiniones, quejas,… relacionados con las Fallas a traves de mail (locosporlasfallas@locosporlasfallas.com) o la pagina de contacto (https://www.locosporlasfallas.com/contacto/); indicando Nombre y Localidad, y en el asunto: Cartas de los Seguidores. 

La meua filla ens tira un ‘capot’ als q vivim económicament d les Falles… Qué trist… 😓

 

No anava a dir res, però em vec obligada a fer-ho. Clar que jo sóc la primera a la que li ha afectat molt aquesta situació, desde el punt de vista com a fallera de una falla. Pero també desde el punt de vista de persona que VIU dels ingresos de les Falles, es a dir, les falles són el menjar que entra a ma casa. A cas abans de votar la cancel·lació, s’ha pensat un mínim en la gent que viu dels ingresos de plantar una falla? I te dic més, ja no de plantar una falla, sino floristeries, fotògrafs, reposters, fusters, llocs d alquiler, indumentaristes, equips dels artistes fallers, pirotécnics… i sobre tot els grans oblidats, els MÚSICS, ja que entre ells hi han molts jóvens als que els diners de falles ajuden a pagar carreres, alquilers…

Esta clar que jo sóc la primera que voldria dir que per a fer unes falles mal fetes, no les fem, per que jo les vull amb el seu màxim explendor i no a mitjes. Però és que no es tracta del que a mi m’agradaria o no, ja que la situació que ens ha tocat deuria de permitir fer un punt i a part i excepcions. Es tracta del colp econòmic que pot donar el fet de la seua cancel·lació, i si a mi aquest any em toca celebrar les falles de una manera diferent per tant de tindre ingresos a casa, tant jo com amics i amigues meues, i gent en general, faré el esforç i serà algo que contar quan pasen 20 anys: “Jo vaig viure les falles de després de la pandèmia i van ser diferents, però no per això menys especials”.

Ara ma mare I els meus cosins Germans Parra, que fan, 1 any sense fer falla? Per a qué els més exquisits tinguen les seues falles com toca? Pues senc dir que no estic gens d’acord i me pareix egoista. Per que si abans el món de les falles ja era dur per que no es valorava com toca, ara ja si que res de res. Crec que deurien de pensar-se tots els aspectes abans de votar, i trobe que no s’ha pensat en tot abans de dir que no.

Les coses es podríen fer de altra manera, i millor, però l’egoisme no te fi.

Espere que la gent que ha votat que “no” per el fet de no tindre una “merda de falles” no li toque mai viure una falta de ingresos que li planteje una quebra al seu treball, que pot ser puga fer que el perga. 

 

Autora: Angela Mondejar Perez (Alzira)

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com