Noticias Noticias Artistas Falleros

Carta de Enric Ginestar al món faller denier

Comparte el link:

L’artista faller i fogueres Enric Ginestar ha llançat un missatge al món faller de la ciutat de Denia per a la creació d’un Museu Faller a la ciutat com els que hi ha a València, Xàtiva o Alzira.

Foto: Enric Ginestar

CARTA DE ENRIC GINESTAR AL MÓN FALLER DENIER

Seguint amb la meua tasca incansable de reivindicació del tant important i necessari Museu Faller per a Dénia, aquesta vegada, em dirigisc al món faller Denier i entitats competents als que corresponguen.
Quan el gran museu siga una realitat, i pense que ho serà més prompte que tard amb la força conjunta de tots, la meua humil proposta és engrandir el conjut del contingut del mateix, així com la seua qualitat.
Per tant, voldría anunciar la meua absoluta disposició i voluntat de cedir una còpia idèntica de l´últim Ninot Indultat Infantil de Valéncia 2020 del qual vaig aconseguir el guardó per a la Falla Almirante Cadarso – Conde de Altea, un gran reconeixement, no sols personal, sinó també col·lectiu, ja que tant la Ciutat de Dénia com jo, entrem conjuntament a ser història cultural en el Museu Faller de Valencia, el Cap i Casal de les falles.
La réplica cedida sería exacta d´escala, modelat i pintura del mateix grup, sempre i quan totes les parts estiguen d´acord en dita cessió.Per a mi, sería tot un honor dur a terme aquesta tasca i poder fer aquesta aportació.Les Falles de Dénia sempre em tindreu a la vostra disposició per al que necessiteu.

Att. Enric Ginestar

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com