Click
Comparte el link:

Abans que ho haverem dit s’ha complit la predicció. Xavier Gámez anuncia que tanca el seu taller per no poder mantenir-lo, un taller amb estructura empresarial amb profesionals en disseny, modelat i pintura, arruïnat per que les despeses han superat els ingressos.

Les seues falles que devien plantar-se en 2020 i eixiran al carrer en setembre del 2021 tenen un problema, es un artista no-agremiat, raó per la qual el Gremi d’artistes faller no esta obligat ajudar a plantar.

Falla Abu Masaifa (Xativa) 2019 de Xavi Gamez un dels seus ultims treballs/ Foto: Locos por las Fallas

Els contractes signats per al 2022 es queden penjats, entre ells els de la Falla Vila Nova, de Gandia, on anava a estrenar-se en secció especial despres de tres primers premis. El tema es complica quant l’artista va rebre una important quantitat de la comissió, que ha signat amb José Gallego

A València tenia contractes amb les comissions Telefonica, Grabador Esteve i Ciscar-Burriana, comissió, esta ultima, amb la que té signada una falla d’especial per al 2022. A Cullera havia de treballar per al projecte de la Falla Passeig – Mercat.

A Xàtiva tenia signada la de la Falla Abu Masaifa, una de les comissions que havia votat a favor de plantar en setembre.