Noticias Noticias Artistas Falleros

#ArtistasFalleros: L’Ajuntament de València obri el termini per a la sol·licitud de subvencions als Artistes Fallers i Carrossers

L’Ajuntament de València, a través de la web València Activa, ha obert el termini per a sol·licitar la subvenció municipal per ajudes als artistes fallers i carrossers. La convocatòria, que s’ha publicat en el Butlletí Oficial Provincial de València (BOP), detalla que eles ajudes es podran sol·licitar des del dia 23 de juliol fins l’11 d’agost.

Aquestes ajudes van destinades a aquells artistes fallers i carrossers que desenvolupen la seva activitat a la ciutat de València. I té com a objectiu preservar i fomentar la continuïtat d’aquells oficis tradicionals en què es basen les Festes de València.

 

Foto: Ayuntamiento de Valencia

L’ajuda es compon de 200.000 euros amb què es subvencionarà el 100% de les despeses, dels quals cada artista faller i / o carrosser podrà rebre un màxim de 8.000 euros.

La regidora Pilar Bernabé, responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Economicos i d’Ocupació, ha destacat la importància d’aquesta ajuda ja que dóna suport a el sector d’artistes fallers i carrossers. A més després de la cancel·lació de les Falles de València 2020 (i d’altres actes festius) és una forma que té el Ajuntament de València de minimitzar l’impacte de la crisi en els artistes fallers i carrossers perquè puguin mantenir la seva activitat.

Locos por las Fallas
Revista digital de noticias y artículos relacionados con las Fallas tanto del "Cap i Casal" como otras localidades donde se celebren fiestas falleras. Nos gustan las Fallas y la fotografía. Disfrutamos con los monumentos, pasacalles y demás actos falleros. Por eso queremos mostrar nuestra visión de la fiesta fallera a través de las fotografías y artículos que publicamos.
https://www.locosporlasfallas.com