Click
Comparte el link:

El Valencia CF, la Junta Central Fallera i els Gremis d’Artistes Fallers de València i Borriana i el Gremi d’Artistes Foguerers han presentat la campanya “Sempre Falles”. Una campanya destinada a promocionar la festa de les Falles, la cultura local i donar suport als artistes fallers durant la Lliga 2020-21.

Aquest acord de col·laboració entre les diferents entitats permetrà un suport tant a la Festa de les Falles com el sector faller ja que el València CF durà a terme diferents iniciativa de promoció de la festa fallera durant la temporada 2020-21 del Campionat de Lliga de Primera Divisió.

Foto: Gremio Artistas Falleros

Per a cada partit de la temporada que jugui el València CF a casa es crearà una peça única que es lliurarà a l’equip visitant com a regal, així mateix, es crearà un duplicat que estarà exposada al Camp de Mestalla en el marc de l’Forever Tour. Tot i que, aquesta còpia, la pot sol·licitar Cultura Festiva per a les activitats que es considerin oportunes.

Així doncs, els treballs aniran a càrrec dels tres gremis: 9 per al Gremi d’Artistes Fallers de València + el del FC Barcelona; 4 per al Gremi d’Artistes Fallers de Burrriana + el de l’Atlètic de Madrid; i 5 per al Gremi d’Artistes Foguerers + el del Real Madrid. A més els artistes que plantaran les falles municipals realitzaran un cada un: Ceballos i Sanabria el de el Vila-real i Alejandro Santaeulalia el de el Llevant UD.