Click
Comparte el link:

Calendari de nomenaments pendents del mes de juliol del 2022 (fins on sabem):

Dissabte 16 de juliol, a les 20.30 hores, al seu casal, la Falla ElCid Trinitat: Lucia Vidal Real com Fallera Major i Joaquin Pereira Real com a President Infantil de la comissió.


Dissabte 16 de juliol a les 21 hores, al seu casal la Falla Plaça Espanyoleto: Marta Perales Pastor com a Fallera Major i Leire Carralero García com a Fallera Major Infantil, acompanyades per Sergio Tormo Vázquez, president de la comissió major, i Alejandro Valencia Navarro, president de la comissió infantil.


Dissabte 16 de juliol, a les 21.30 hores, Falla Sant Jaume: María Beltrán Ferrero, Fallera Major, Lara Poveda Pardo, Fallera Major Infantil i Borja Gil Pérez, president infantil.


Dissabte 23 de juliol a les 20.30 hores, al seu casal, la Falla Corts Valencianes: Maria Teresa Armero Nieto com a Fallera Major, Amparo Gómez Armero com a Fallera Major Infantil i Agustí Gómez Armero, com a President Infantil.


Dissabte 30 de juliol, a les 20 hores, al seu casal, la Falla Mercat: Gisela Carpintero Alventosa com a Fallera Major i Carlota Arnau Martí com a Fallera Major Infantil, d’Antonio Martí Sanjuan com a president i Izan Palop Garcia com a president infantil.