Click
Comparte el link:

Fotos: Falla Mercat de Russafa

La Falla Mercat de Russafa, ha dedicat els actes de la seua XIX Setmana Cultural a les falles infantils, ja que aquest any es celebra els 50 anys de la seua comissió infantil. 

Amb aquest motiu el 16 de novembre, al Saló Rosiña es va celebrar el sopar de gala del 50 aniversari de la falla infantil, al que va acudir Sara Larrazabal, FMI de València 2019, i la seua cort d’honor, aixi com Silvia Ferrero, FMI de València 1969, any de creació de la comissió infantil, rebudes per Candela Vera Loras, fallera major infantil de la comissió actual, i els presidents de la falla Roberto Loras, Fernando Luna i Joanjo Hernández.

A més el 17 de novembre, dins la  Setmana Cultural, la comissió del barri de Russafa ha celebrat la mesa rodona “Vivències d’una FMI de València”, a la que assistiren com a ponents Sílvia Ferrero Cisneros (FMI València 1969), Encarna Díaz Fort (FMIV 1979), Patricia Sanz Sala (FMIV 1986), Ana Belén Ferrer Chardí (FMIV 1995), Victòria Blázquez Cercós (FMIV 2008), Clara Maria Parejo Pérez (FMIV 2017), tot moderat per la periodista Maria Tomás López (cort honor FMV 2010) i dirigit per Mireia Pisá Corredor (cort d’honor de la FMIV 2008).

En dos hores intenses, es van tractar les diferencies entre regnats i el públic va poder preguntar a les ponents fins esgotar el temps disponible, pese a lo qual van seguir parlant amb la gent. Van ser llargament ovacionades.